Stukadoor Hoorn de juiste stukadoor voor jou?

Het vinden van een goede stukadoor is de laatste jaren steeds lastiger geworden. Een oorzaak hiervan is de krapte op de arbeidsmarkt. Er zijn steeds minder stukadoors die goed kwalitatief werk kunnen leveren. In dit artikel worden de diensten die Stukadoor Hoorn kan leveren besproken.

Latex spuiten

 

Latex spuiten is een moderne manier van het sauzen van je muren. Met latex spuiten wordt er latex op je muur gespoten. Er zijn net als bij het uitkiezen van normale saus veel kleurmogelijkheden. Voordat er begonnen wordt, worden eerst alle randen afgeplakt, zodat er niet geknoeid kan worden op bijvoorbeeld de vloer. Het latex spuiten van je wanden is sneller dan het normaal sausen van je wanden. Verder zijn er geen rollenbanen van de verfrollen te zien. Hierdoor krijg je een strak eindresultaat. Latex spuiten kan op iedere ondergrond. De ondergrond is dus voor niemand een belemmering.

Beton Cire

 

De afgelopen jaren is Beton Cire steeds populairder geworden. Beton Cire is een cement gebonden vorm van betonstuk. Verder bevat Beton Cire nog gemalen kiezelstenen, kleurstof, speciale kunsthars en zand. Beton Cire geeft een moderne en strakke uitstraling. Het wordt veel gebruikt in moderne en klassieke interieurstijlen. Beton Cire is te gebruiken op alle wanden in het huis, in je woonkamer, badkamer, toilet noem het maar op. Verder zou je ook een Beton Cire vloer kunnen laten storten. Beton Cire kent een paar voordelen. Beton Cire gaat lang mee en vergt weinig onderhoud. Verder is het watervast, slijtvast en naadloos. Ook is het toepasbaar op bijna iedere ondergrond.

Strak pleisterwerk

 

Je kunt je wanden en plafonds afwerken met pleisterwerk. Pleisterwerk is een dunne laag stucwerk gemaakt van gipsmortel. Met pleisterwerk maak je de wanden en/of plafonds glad en strak. Doordat het dunner is dan normaal stukwerk kost het de stukadoor minder tijd om het pleisterwerk aan te brengen dan normaal stukwerk. Verder kun je pleisterwerk goed gebruiken, als je in je woning scheuren/gaten hebt in het bestaande stukwerk. Door een dunne laag pleisterwerk te plaatsen krijg je weer een mooie gladde en strakke muur.

Stucwerk

 

Wanneer je een nieuwe woning hebt gebouwd, moet je huis voordat je het kan sauzen laten stuken. Door je muur te stuken krijg je een muur zonder oneffenheden. Door bijvoorbeeld te behangen op een oneffen muur krijg je luchtbellen onder het behang. Dit is niet mooi, waardoor het van belang is dat je eerst je muur stukt. Uiteindelijk resulteert dit in een strakke afwerking van je kamers. Stukadoor Hoorn stukt naar je wensen. Je kunt dus zelf kiezen welke wanden en/of plafonds je gestukt wil hebben. Ook de kleur van het stucwerk kun je in overleg met de stukadoor zelf bepalen.

Als je behoefte hebt aan meer informatie over stukwerk, op Stucstunter.nl staat veel informatie.