Overzicht van groene bedrijven

Het is tegenwoordig steeds noodzakelijker om goed na te denken over de voetafdruk van het bedrijf waarmee men in zee gaat. De mate waarin het bedrijf een duurzaam en groen product of dienst aflevert, is een belangrijke keuze voor zowel particulieren als voor bedrijven. Op deze pagina staan de bedrijven die wij van harte aanbevelen op basis van hun duurzame en groene producten, diensten en/of werkwijze.

Luchtbehandeling

De luchtbehandeling systemen van T & S Klimaattechniek zijn voorzien van warmteterugwinning, waardoor u geen beroep meer hoeft te doen op fossiele brandstoffen.

Isolatie

Het goed isoleren van uw woning of pand kan een enorme invloed hebben op het energieverbruik. Zo is het mogelijk om afhankelijk van de grootte van de woning of het pand, honderden euro’s per jaar te besparen. Veel voorkomende manieren van isolatie zijn spouwmuurisolatie, bodemisolatie en dakisolatie. Het is erg belangrijk om in een goed geïsoleerde omgeving te wonen en te werken. Hieronder een overzicht van de bedrijven die wij op het gebied van isolatie aanraden:

Tuinproducten

Wat is er groener dan planten in de tuin? Onderstaand een aantal bedrijven met hoge kwaliteit materialen en producten welke wij graag aanbevelen:

Duurzame pallets

De kunststof pallets van Pallet Plaza  worden gemaakt van aardgas. Als je het verbrand ontstaan er geen giftige stoffen, maar wel meer energie dan bij het verbranden van gas. Kunststof productie is niet milieubelastend, gebeurt vaak met gas dat anders toch bij de winning van aardolie afgefakkeld zou worden.

Duurzaam huis

B&S Totaalonderhoud heeft diverse oplossingen  voor het reinigen en conserveren van kunststof en aluminium kozijnen, waaronder de kozijnen coaten en stralen. Binnen elk budget zijn er mogelijkheden om een duurzame conservering van uw woning te garanden.

Duurzame vloer

Een duurzame vloer laten leggen die lang mee gaat en er strak uitziet? overweeg dan een gietvloer van Senso.

Isoleren van de kelder

Het isoleren van de kelder heeft veel invloed op je stroomrekening. Een Kelderafdichting is daarom niet alleen goed tegen vocht, maar ook tegen hoge energierekeningen.

Circulaire kantoorinrichting

Bij het inrichten van een kantoor denk je mogelijk direct aan nieuwe meubels. Het is echter duurzaam om meubels een tweede kans te geven, dit wordt ook wel circulair inrichten genoemd. Kies bijvoorbeeld eens voor een gebruikt bureau of een gebruikte archiefkast, dat is niet alleen duurzaam, maar scheelt ook in de kosten.
aluminium hoekprofiel bij ALUMINIUMvakman.nl
http://zonweringhal.nl

Telescoopstelen

Bespaar flink op de kosten met telescoopstelen van high-clean.com

Inboedelverzekering

Heeft u recentelijk een nieuwe woning gekocht of gehuurd? Dan heeft u uiteraard een goede inboedelverzekering om uw bezittingen te verzekeringen tegen schades als gevolg van brand, diefstal en water. Omdat er bijzonder veel aanbieders zijn, ieder met hun eigen dekkingen, premies en verschillende hoogtes van het eigen risico, kunt u op verzekering.nl alles met elkaar vergelijken.

Veilig bouwen

Veiligheid is niet alleen belangrijk, maar ook noodzakelijk. Een VCA-cursus helpt je vaklieden om veilig en professioneel te werkt te gaan. Hiermee voorkom je omgevallen.

Veilig bouwen

Veiligheid is niet alleen belangrijk, maar ook noodzakelijk. Een VCA-cursus helpt je vaklieden om veilig en professioneel te werkt te gaan. Hiermee voorkom je omgevallen.