Overzicht van groene bedrijven

Het is tegenwoordig steeds noodzakelijker om goed na te denken over de voetafdruk van het bedrijf waarmee men in zee gaat. De mate waarin het bedrijf een duurzaam en groen product of dienst aflevert, is een belangrijke keuze voor zowel particulieren als voor bedrijven. Op deze pagina staan de bedrijven die wij van harte aanbevelen op basis van hun duurzame en groene producten, diensten en/of werkwijze.

Luchtbehandeling

De luchtbehandeling systemen van T & S Klimaattechniek zijn voorzien van warmteterugwinning, waardoor u geen beroep meer hoeft te doen op fossiele brandstoffen.

Isolatie

Het goed isoleren van uw woning of pand kan een enorme invloed hebben op het energieverbruik. Zo is het mogelijk om afhankelijk van de grootte van de woning of het pand, honderden euro’s per jaar te besparen. Veel voorkomende manieren van isolatie zijn spouwmuurisolatie, bodemisolatie en dakisolatie. Het is erg belangrijk om in een goed ge├»soleerde omgeving te wonen en te werken. Hieronder een overzicht van de bedrijven die wij op het gebied van isolatie aanraden:

Tuinproducten

Wat is er groener dan planten in de tuin? Onderstaand een aantal bedrijven met hoge kwaliteit materialen en producten welke wij graag aanbevelen:

Duurzame pallets

De kunststof pallets van Pallet Plaza  worden gemaakt van aardgas. Als je het verbrand ontstaan er geen giftige stoffen, maar wel meer energie dan bij het verbranden van gas. Kunststof productie is niet milieubelastend, gebeurt vaak met gas dat anders toch bij de winning van aardolie afgefakkeld zou worden.

Duurzaam huis

B&S Totaalonderhoud heeft diverse oplossingen  voor het reinigen en conserveren van kunststof en aluminium kozijnen, waaronder de kozijnen coaten en stralen. Binnen elk budget zijn er mogelijkheden om een duurzame conservering van uw woning te garanderen.

Duurzame vloer

Een duurzame vloer laten leggen die lang mee gaat en er strak uitziet? overweeg dan een gietvloer van Senso.

Isoleren van de kelder

Het isoleren van de kelder heeft veel invloed op je stroomrekening. Een Kelderafdichting is daarom niet alleen goed tegen vocht, maar ook tegen hoge energierekeningen.

Circulaire kantoorinrichting

Bij het inrichten van een kantoor denk je mogelijk direct aan nieuwe meubels. Het is echter duurzaam om meubels een tweede kans te geven, dit wordt ook wel circulair inrichten genoemd. Kies bijvoorbeeld eens voor een gebruikt bureau of een gebruikte archiefkast, dat is niet alleen duurzaam, maar scheelt ook in de kosten.

Telescoopstelen

Bespaar flink op de kosten met telescoopstelen van high-clean.com

Inboedelverzekering

Heeft u recentelijk een nieuwe woning gekocht of gehuurd? Dan heeft u uiteraard een goede inboedelverzekering om uw bezittingen te verzekeringen tegen schades als gevolg van brand, diefstal en water. Omdat er bijzonder veel aanbieders zijn, ieder met hun eigen dekkingen, premies en verschillende hoogtes van het eigen risico, kunt u op verzekering.nl alles met elkaar vergelijken.

Veilig bouwen

Veiligheid is niet alleen belangrijk, maar ook noodzakelijk. Een VCA-cursus helpt je vaklieden om veilig en professioneel te werkt te gaan. Hiermee voorkom je omgevallen.

Natuurlijk hout

Wil je bij je verbouwing gebruik maken van natuurlijke producten? Op de website van Eikenhouthandel.nl tref je planken, balken en palen van vooral eikenhout.

Groen wonen in Drente

Drente is een prachtige en natuurrijke provincie. Ben je op zoek naar huis in deze mooie omgeving, ga dan naar Schoon Makelaardij in Assen.

Groen dak aanleggen

Verduurzaam je bestaande dak of laat een nieuw dak plaatsen door deze dakdekker in Venlo. Dakgroep Zuid beschikt over zeer kundige vakmannen.

Rolluiken voor heel Nederland

Vanuit heel Nederland kun je eenvoudig rolluiken bestellen via Rolluik.nl. De leverancier van veilige en stevige rolluiksystemen.

Kettingtakel om snel te werken

Snel en handig werken met een kettingtakel ! Bespaar tijd en blessures voor je personeel. Hijsenenzo.nl heeft voor jou de oplossingen in huis.

Rolluiken tegen de warmte

Houd je woning lekker koel tijdens de zomer, met de rolluiken van Rycol Geveltechniek.

zonnepanelen

Wil je duurzaam bezig zijn? Schaf dan zonnepanelen aan. Wij bieden mooie kortingen.

Systeemplafonds

Plafonds in kantoorruimtes, winkels en scholen zijn eenvoudig te verduurzamen door led panelen te plaatsen. De panelen zijn zeer zuinig waardoor je tot wel 80% op de energiekosten kunt besparen.

Optrekkend vocht

Bij optrekkend vocht komt er vocht via de kelder naar binnen. Vervolgens trekt het vocht zich of naar boven en kan het zelfs bij het woonoppervlak komen. Pak direct dit probleem aan en schakel de hulp van Vochtweringdirect.nl in. Vochtweringdirect.nl: optrekkend vocht.

Nog meer besparen?

Vervang al je oude halogeen inbouwspots voor nieuwe led verlichting en bespaar op je energie rekening.
Emmers bedrukken met logo

Rolluikenfabriek.nl

Door het aanschaffen van een rolluik op Rolluikenfabriek.nl word je huis beter ge

Zoekt u een slotenmaker in Hoorn?

Bij slotenmaker hoorn Staan ze altijd voor u klaar om binnen een half uur te helpen.

Glas herstellen

GSF glasherstel staat 24/7 klaar om uw glas te herstellen .

Go Cleaning

Als aanrader voor diverse glazenwasserwerkzaamheden, adviseren we om glazenwassers in te schakelen die gebruik maken van de materialen en gereedschappen van GoCleaning.

Schoonmaakbedrijf Utrecht

Een schoon bedrijf is essentieel. Hierdoor heb je niet alleen een fijne werkomgeving, maar is er ook een kleinere kans op ziekteverzuim. Bee Clean schoonmaakbedrijf Utrecht helpt je met het schoon houden van je bedrijf.

Hoe kies je de juiste verf?

Er zijn verschillende merken waar je uit kunt kiezen wanneer je een verf uitzoekt. Als je op zoek bent naar een mooie kleur gitzwarte verf, kijk dan op de website van Bestel-verf.nl en kijk in het bijzonder naar hun RAL 9005 gitzwarte verf.

Overweeg een verhuisbedrijf in te huren

Wij willen je adviseren, wanneer je een verhuizing gepland hebt, om een verhuisbedrijf in de hand te nemen.

CRM systemen voor klusbedrijven

Zorg ervoor dat je de contactgegevens van je klanten goed bijhoud om ervoor te zorgen dat je de gegevens inzichtelijk hebt. Kijk voor het beste CRM-systeem voor jouw bedrijf op www.crmoverzicht.nl

Amsterdamse schilder

Een Amsterdamse schilder nodig? Dan adviseren we van harte dat je contact opneemt met schilderbedrijf Schulpzand.

Verduurzamen woning

Wist je dat je voor het verduurzamen van je woning subsisdie kunt krijgen? Lees hier meer over op de website van Air2Cool.nl. We plaatsen en onderhouden onder andere energiezuinige warmtepompen en airco’s.

Ga voor de old school look

Met vintage meubels kan je een oude look geven aan je woonkamer.

Is je sleutel kapot?

Kom je je huis niet in? Neem contact op met een slotenmaker.

Apsolar zakelijk

Naast het hebben van een groen dak, kun je nog meer doen om het dak van je bedrijf nog duurzamer te maken. Plaats er bijvoorbeeld zonnepanelen op je groene dag en ontdek de kostenvoordelen via APSolar Zakelijk .

Stapelbakken

Kunststof stapelbakken zijn beschikbaar in verschilende soorten en maten. De bakken zijn geschikt voor compacte en stabiele opbouw. Zo kun je zowel de bakken als je producten veilig vervoeren.

Branddeuren voor brandveiligheid

Door het laten plaatsen van een branddeur verhoog je de brandveiligheid in jouw bedrijf; zoals een zorginstelling, winkel of simpelweg een loods.

Dakkapel

Om je huis meer waard te maken, zijn uitbreidingen essentieel! Bij Leen Attent kan je eenvoudig geld lenen voor een dakkapel. Zo heb je meer licht in huis en wordt het huis meer waard.

Rookkanalen of kachel

Weet je waar je de voordeligste kachels en rookkanalen kunt kopen? Bij A.B. Kachels en Rookkanalen vind je precies waar je naar op zoek bent!

m line boxspring: Het summum van comfort

Zoekende naar de perfecte balans tussen ondersteuning en comfort? De m line boxspring vormt de ultieme keuze voor de verfijnde slaper.

Op zoek naar de oplossing voor groene energie?

Ontdek de kracht van groene energie met de zonnepanelen van Lumex. Profiteer van een duurzame oplossing voor je energie en bespaar flink op je jaarlijkse rekening.

Duurzaam

Als je op zoek bent naar een warmtepomp, dan kun je deze vinden op Warmtegroep.nl. Ben je toch op zoek naar een cv-ketel, dan kun je deze hier ook aanschaffen.