Betonpoerengigant is de specialist op het gebied van betonnen poeren

Betonpoerengigant is de specialist op het gebied van betonnen poeren. Betonnen poeren zijn essentieel voor alle soorten bouwwerken. De betonnen poeren zijn namelijk de verbinding van je bouwwerk met de grond. Dit kan in alle soorten en maten maar het gebruik blijft erg belangrijk. De betonnen poeren moet dus van topkwaliteit zijn om de veiligheid te waarborgen van je bouwwerk. Bijvoorbeeld voor het bevestigen van je pilaren, tuinhuisjes, klimrekken en schuttingen. Bij betonpoerengigant is de kwaliteit dus altijd erg goed en betrouwbaar, mede door de jarenlange ervaring en het specifiek richten op de poeren.

Hoe je de betonnen poeren precies moet plaatsen ga ik je hieronder proberen uit te leggen. Je kunt uiteraard alles terug lezen op de website van betonpoerengigant, www.betonpoerengigant.nl. Ook vind je de verschillende soorten betonnen poeren en alles over het soort beton en andere nuttige informatie.

Het aanleggen van betonnen poeren van betonpoerengigant

Betonnen poeren van betonpoerengigant zijn niet heel moeilijk zelf te leggen. Ik probeer je in het kort uit te leggen hoe je het beste de betonnen poeren kan leggen. De betonnen poeren zitten voor de helft in de grond. Het andere deel steekt dus uit om daar je bouwwerk aan te bevestigen. Om de betonnen poer sterk vast te zetten is het zaak dat het deel van de poer in de grond goed vast zit. Dit doe je door een gat de graven met onderin een platte sterk steen. Dit is om de kracht van je bouwwerk te verspreiden en het draagoppervlak te vergroten. Plaats de poer in het midden van het oppervlak en voeg tussen de poer en het gat (snel)cement. Snelcement is ook te koop bij betonpoerengigant, het is makkelijk en snel zodat je niet lang hoeft te wachten. Nu zit de poer stevig in het gat omringd door cement en steen. Dan plaats je het deel dat uitsteekt aan je bouwwerk. Doe dit op elke plek waar je bouwwerk in aanraking komt met de grond. Hoe je precies de betonpoer aan je bouwwerk plaats vind je terug op de website.