Waarom je nu moet investeren in zonnepanelen

De een maakt zich zorgen om klimaatverandering, terwijl dit voor een ander geen punt is. Of dat voor of tegen de duurzame maatregelen bent; je kan volop financieel voordeel krijgen door te investeren in zonnepanelen. In dit korte artikel lees je waarom je zou moeten investeren in zonnepanelen en lees je waarom je waarom je de zonnepanelen door BonGo zou moeten installeren. 

De serviceverlening van BonGo Solar

 

Belangrijk is dat je zaken doet met een betrouwbare installateur die de juiste certificeren heeft. BonGo Solar is een van de beste installateurs in zijn vakgebied. Bij een installatie door BonGo heb je de garantie op een goede aflevering. Het zonnepanelenbedrijf is namelijk aangesloten op de Stichting Garantiefond ZonneEnergie. Dit betekent dat je gebruik kan maken van de fabrieksgarantie en dat je te maken hebt met een betrouwbare en deskundige partij. Zo heb je maximaal 25 jaar de garantie op je panelen. Zo ben jij verzekerd van goede zonnepanelen!

Waarom zou je nu moeten investeren in zonnepanelen?

 

Allereerst de terugverdientijd. Doordat de zonnepaneelsystemen steeds geavanceerder zijn verdien je sneller je geld terug. Bovendien worden de prijzen van zonnepanelen steeds lager. De nieuwe panelen, die PV-zonnepanelen heten, hebben een rendement van minstens 200 Watt. Daardoor verdien je vaak al binnen 8 jaar je geld terug.

Verbruik je meer zonne-energie dan je nodig hebt? Dan heb je de mogelijkheid dit terug te leveren aan de energieleverancier. Dit is hetzelfde bedrag als waarvoor je zonne-energie opneemt. Het huidige kabinet stimuleert de verduurzaming van woningen. Wanneer je zonne-energie aan de energiemaatschappij levert mag je btw over je zonnepanelen terugvragen.

Tot slot: de waarde van je woning wordt aanmerkelijk meer waard wanneer je investeert in zonnepanelen. In deze tijd, met de stijging van de huizenprijzen, is dat wel zo fijn. Zo krijgen de toekomstige bewoners te maken een lage energierekening! Wist je dat je woning met gemiddeld 5.000 euro stijgt wanneer je investeert in zonnepanelen? Iets om over na te denken!