3 redenen waarom je voor een Tesla Model X moet kiezen

Op zoek naar een compacte, snelle en mooie auto om te leasen? Dan raden wij aan om voor een Tesla model X te kiezen. Veel mensen weten echter niet dat de Tesla ontzettend ruim is van binnen. Ideaal voor een zakelijk ritje in het binnen en/of buitenland. Wij zetten graag drie redenen waarom jij voor een Tesla model X moet gaan voor je op een rijtje.

  1. Veiligheid boven alles | Tesla Model X

De enige elektrische auto die wel liefst 7 volwassen kan meenemen. De Model X is meer dan alleen een mooie auto met leuke gadgets, want de auto biedt vele voordelen. Zo is de Tesla uitgeroepen tot de veiligste SUV ooit. Ook heeft de auto actieve rijhulpsystemen en is er een optie om een trekhaak te nemen. Hiervoor was het nog niet mogelijk om met een elektrische auto een caravan of kar te trekken.

  1. Met het Tesla model X kun je kilometers ver rijden

De Tesla Model X kun je in verschillende soorten krijgen, net als de Tesla Model S. De voordelige versie brengt je 414 kilometer ver, terwijl de meest dure variant je 565 kilometer ver kan brengen. Zonder dat je de Tesla hoeft op te laden! In de realiteit ligt de actieradius tussen de 330 en 420 kilometer. Laat de ritjes maar komen.

  1. Binnen enkele minuten kun jij weer verder rijden | Tesla Model X

Het opladen van een Tesla Model X duurt echt niet lang. Binnen 25 minuten heb je al 80 procent aan accucapaciteit. Zo kun je binnen no time op bestemming zijn. Dat wil toch iedereen? Als je de auto thuis aan de stekker doet. Houd dan rekening met een laadtijd van ruim 36 uur voor een volledige lading. Het komt soms voor dat je de Tesla bij een publieke laadpaal moet opladen. De Model X is tussen de 5 en 23 uur weer helemaal vol. Wil je ook een elektrische auto leasen? Voor ieder wat elektrisch.