LED spots kunnen wonderen doen voor een ruimte

LED spots kunnen ervoor zorgen dat je je muur goed wordt uitgelicht, dat je goed werklicht hebt in je huiskamer, maar ze kunnen ook voor sfeerverlichting zorgen. LED spots kunnen zorgen voor een goed zicht op je aanrecht, je kunt LED spots richten op kunstwerken of op de tekeningen van je kinderen. Je kunt waterdichte LED spots gebruiken om goed licht te hebben boven je kaptafel of boven de wastafel in de badkamer, maar je kunt ze ook gebruiken om het pad naar je voordeur te verlichten of zelfs iedere traptrede van de onderkant of de zijkant in het licht te zetten.

Met LED spots kun je veel kanten op

Je kunt ze recht naar beneden laten schijnen. Als een bundel van helder licht. Je hebt dimbare LED spots die je feller of minder fel kunt laten schijnen naarmate de behoefte er is voor meer dan wel minder licht. Er zijn verschillende kleuren wit licht voor verschillende toepassingen. Heb je een hekel aan koud licht? Kies dan een van de andere lichtkleuren. Veel LED spots zijn 35 graden kantelbaar. Hierdoor kun je ze beter richten op wat je dan ook wilt uitlichten.

Kies het armatuur dat past bij jouw inrichting

Voor LED verlichting zijn veel verschillende armaturen, ook wel behuizingen, beschikbaar. Kies dus altijd het armatuur dat past bij jouw inrichting. Dat wil niet zeggen dat je in iedere ruimte dezelfde spotjes moet gebruiken, kies je armatuur per ruimte. Heb je in je badkamer chromen accenten? Kies dan een chroomkleurig armatuur. Heb je je huiskamer helemaal industrieel ingericht? Kies dan voor een mat zwart armatuur. Heb je neutrale kleuren in je keuken en wil je geen opvallende accenten? Ga dan voor een wit armatuur. Heb je op één plek meer licht nodig? Kies dan een behuizing met twee spots.

Bestel alle LED online

Heb je een idee wat je wilt, maar wil je nog even shoppen? Weet je nog helemaal niet wat je wilt en wil je ideeën opdoen? Zoek je de beste manier om jouw LED spots en andere accessoires (dimmers, schakelaars, etc.) te bestellen? Ga online! Online kun je door middel van handige keuzemenu’s precies aangeven wat je zoekt, welke kleur je wilt, welke maat het moet zijn en wat je budget is. Dat is zoveel gemakkelijker en overzichtelijker dan in een fysieke winkel!. Je bestelt en je betaalt online en je hebt, in de meeste gevallen, de volgende werkdag je spullen al in huis.