Kies voor de beste hovenier in Amersfoort

Laat jouw tuin ontwerpen, aanleggen en/of onderhouden door de beste hovenier in Amersfoort. Van Engelenhoven is namelijk de expert wanneer het gaat om tuinen. Van het professioneel bestraten tot aan het plaatsen van een schutting en van het aanplanten van jouw tuin tot aan het bouwen van een veranda. Het maakt niet uit wat je wensen zijn voor jouw tuin, wij realiseren het.

Ontwerp en aanleg van jouw tuin door hovenier uit Amersfoort
Je tuin is een verlengde van je huis. Een tuin die er exact zo uitziet zoals jij dat wilt, vergroot daarmee jouw woongenot. Daarom is het de moeite waard om je tuin door een vakman te laten ontwerpen en aan te laten leggen. Van Engelenhoven is de professionele partij die dit perfect voor jou kan doen. Wij doen dit doordat we alvorens we voor jou aan de slag gaan, een gesprek bij jou thuis inplannen. Zo kunnen we persoonlijk kennis met je maken, de tuin en de ruimte bekijken en uitvoerig al jouw wensen doornemen. Op basis van dit gesprek, kunnen we jou adviseren en een tuinontwerp op maat maken. Pas wanneer je helemaal tevreden bent met het ontwerp, gaan wij voor je aan de slag om jouw tuin om te toveren tot een waar paradijs.

Onderhoud van jouw tuin
Na het aanleggen van jouw droomtuin, is ons werk natuurlijk niet klaar. Een mooie tuin vereist continue aandacht en verzorging. Daarom kun je bij ons ook terecht voor vakkundig onderhoud van jouw tuin. Zo zorgen wij ervoor dat jouw tuin er altijd netjes bij ligt. Ook wanneer je al een droomtuin hebt en op zoek bent naar professionele hulp voor het onderhoud van jouw bestaande tuin, zijn wij het hoveniersbedrijf waar jij naar zoekt. Wij zorgen altijd voor een tijdige en juiste verzorging van jouw buitenruimte.

Realiseer jouw droomtuin
Laat jouw tuin ontwerpen, aanleggen en/of onderhouden door de beste hovenier in Amersfoort. Vul daarom vandaag nog ons contactformulier in voor meer informatie. Wij zullen naar aanleiding van het ingevulde formulier zo snel mogelijk contact met je opnemen en ervoor zorgen dat ook jouw tuin er exact zo uit komt te zien zoals jij dat wilt.