Jazeker, een groen dak en vloertegels hebben wel degelijk iets met elkaar gemeen

Ben jij iemand die zich graag bezighoudt met alles wat groen is en bezig is om een groen dak te realiseren? Kijk dan eens verder naar andere natuurproducten die jij in je huis zou kunnen gebruiken. Als je toch aan de slag bent met groen en de natuur, dan houd je het immers niet alleen bij een groen dak.

Dak dat is bedekt met gras en planten

Een groendak is een dak dat bedekt is met gras en planten. Een mooi dak en een natuurlijk dak. In het verlengde hiervan kun je in je huis prima kiezen voor natuursteen vloertegels. Ook dit is een natuurproduct, want het is rechtstreeks afkomstig uit de natuur. Daarom past het prima in je gedachtegoed en bij je groendak. Met vloertegels van natuursteen haal je bovendien een unieke steen in je huis. Er bestaan geen twee gelijke vloerstenen van natuurstenen. En met die vloertegels realiseer jij dus een unieke vloer, zoals je met een groendak ook een uniek dak creëert. 

Meest populaire soorten zijn die van natuursteen en de keramische vloertegels

Vloertegels zijn toch al erg populair als het gaat om vloerbekleding. Er zijn talloze soorten beschikbaar. Van al die soorten gelden de uitvoering in natuursteen en de keramische vloertegels als de meest populaire vloertegels. De natuursteen vloertegels zijn net de goedkoopste vloertegels die beschikbaar zijn, het zijn dus wel unieke vloertegels en die mogen ook best wat kosten. Kies je voor vloertegels in je woonkamer, dan zijn de vloertegels vaak prima te combineren met vloerverwarming, terwijl deze vloer in de zomermaanden juist voor heerlijke koele voeten zorgt. 

Vloertegels kunnen uitstekend tegen een stootje

Vloertegels zijn duurzaam – net als jouw groendak- en ze kunnen uitstekend tegen een stootje. Dus ook als je kinderen hebt of een of meerdere huisdieren dan kun je prima uit de voeten met een vloertegel. Nadelen? De vloer kan glad zijn, al zijn er tegenwoordig voldoende antislipmogelijkheden op de markt beschikbaar. Ook dat hoeft dus geen enkel probleem te zijn. Om die reden kies je in het verlengde van een groendak ook meteen voor een ander natuurproduct in de vorm van natuurstenen vloertegels.