Een 2021 look voor je huis

Op een of andere manier hebben we in 2020 veel meer tijd gehad om aan ons huis te werken. Wellicht zet deze periode zich in 2021 door, waardoor we ook de ideeƫn kunnen uitwerken. In deze blog geven we je een aantal tips hoe jij een mooie look voor je woning in 2021 kan realiseren.

Vloertegels

Door vloertegels in je woning te leggen maak je het jezelf veel gemakkelijker omdat deze simpelweg snel en goed schoon te maken zijn en daar profiteer je dan weer van, niet alleen jij maar ook je kinderen omdat ze dan niet ziek worden van het vuil op de grond. Daarnaast zijn vloertegels erg slijtvast en komen ze in verschillende soorten en maten waardoor je altijd uitkomt met jouw woondesign voor 2021.

Gietvloer

Wanneer je een paar centen meer te besteden hebt, is het ook erg leuk om in bepaalde delen van de kamer een gietvloer neer te leggen, waardoor je ook op deze manier kunt profiteren van een modern design voor 2021. De gietvloer is namelijk een van de meest populaire vloeren van dit moment en ook voor volgend jaar, ze komen voor in de medische en industriƫle context en zijn zeer slijtvast en makkelijk schoon te maken. Combineer het met een tegelvloer en je hebt een heel bijzondere combinatie.

Houten vloer

Wanneer je meer gaat voor een wat warmere look in je kamer, bijvoorbeeld wanneer je een Scandinavische stijl hebt, dan is het mogelijk om een houtachtige vloer te kiezen die er uitziet als echt hout, maar bijvoorbeeld gemaakt is van laminaat of houtlook tegels. Ook is het natuurlijk mogelijk om parket te kiezen op een houten vloer met planken. Dit zijn allemaal variaties op het thema hout waar veel mensen dol op zijn.

Veel keuze

Tegenwoordig is er bijzonder veel keus als het gaat om design voor in huis. Je hoeft maar te denken aan de verschillende inrichtingen van: de badkamer, woonkamer, slaapkamer, zolder (je kunt er een loft van maken) en allerlei andere ruimtes in huis, en je bent overtuigd van de enorme hoeveelheid designopties waaruit je kunt kiezen om het ideale design voor 2021 te maken.