Schutting verankeren met betonpoeren

Het klus-seizoen is weer aangebroken. Veel woningeigenaren hebben al plannen gemaakt om de eigen achtertuin eens grondig onder handen te nemen. In sommige gevallen betekent dit het plaatsen van een nieuwe schutting bijvoorbeeld. Schuttingen heb je in alle soorten en maten, maar wat zij met elkaar gemeenschappelijk hebben is dat zij altijd stevig verankerd dienen te worden. Doe je dit namelijk niet, dan raakt de schutting tijdens iedere storm verder uit balans. Op den duur zal de schutting omslaan. Schuttingen zijn gelukkig zeer stevig te verankeren d.m.v. het gebruik van betonpoeren.

Wat zijn betonpoeren?

Betonpoeren zijn betonnen paaltjes als het waren die ingegraven worden in de grond. Allereerst dient hiervoor een gat gegraven te worden op de exact uitgemeten plek. In dit gat wordt een funderingstegel geplaatst, waarna de betonpoer geplaatst kan worden. Schuttingpalen zijn te koppelen aan de betonnen poeren, waardoor de betonpoer de harde ondergrond voor de schutting vormt. Stormen krijgen nauwelijks nog vat op de schutting bij gebruik van betonpoeren.

Sier-betonpoeren

Naast de functie van het verankeren zijn betonpoeren ook sierlijk. Zij zijn verkrijgbaar in uitvoeringen die boven de grond uitkomen. Hierdoor krijgen bouwwerken zoals een schutting, maar ook een overkapping bijvoorbeeld een mooie, zichtbare betonvoet.

Betonpoeren bestellen?

Bekijk op de website Betonpoer.com de gehele collectie betonpoeren. Laat je bestelling snel en eenvoudig thuisbezorgen.